Hızlı Teslimat
Ürününüzü çok kısa sürede size teslim ediyoruz
Kolay İade
Ürününüzü aynı gün iade alıyoruz...
Güvenli Ödeme
%100 güvenilir alışveriş keyfi...
Müşteri Hizmetleri
Sizlere bir telefon kadar uzağız...
BLOG
Doğru et seçmeyi bilmelisin
Lokum gibi et pişirmenin sırrı doğru eti seçmekten geçer. Seçeceğiniz et sinirsiz bir et olmalı. En az 3 gün dinlenmiş bir et olmalı. Dinlenmemiş et, katı ve diri olur.
Eti mühürlemeyi bilmiyorsan, o eti ziyan ediyorsundur!
Bu yüzden yılların alışkanlığın aksine, soğanlı et yemeklerinde, önce soğanları değil, eti tencereye ya da tavaya koymak gerekir. Dibi az tutmuş et, güzelce mühürlenmiş et demektir.
Etler pişerken birazcık sirkeden kimseye zarar gelmez!
Evet, doğru duydunuz. Etleri pişirirken üzerine damlatacağız bir kaç damla elma ya da üzüm sirkesi etlerinizin çok daha kolay pişmesini sağlayacaktır.